POSTS
23
tammikuu 2018
Artikkeli 2
Your address will show here +12 34 56 78

Työkokemukseni

Olen Naantalissa asuva psykologi ja perheenäiti. Vapaa-aikani kuluu perheen parissa, lasten kanssa puuhaillen sekä ystäviä tavaten. Pidän luonnosta, musiikista, maalaamisesta ja muista luovista tekemisistä sekä liikkumisesta. Rakastan hyviä keskusteluja, hyvää ruokaa ja juomaa, laulua, naurua, tanssia, tunnelmaa, kauneutta, hiljaisuutta...

Koulutukseltani olen psykologian maisteri (PsM), valmistunut Turun yliopistosta vuonna 2009. Lisäksi olen kouluttautunut hengityskouluohjaajaksi/hengitysterapeutiksi (Turun kesäyliopisto 2013) ja voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi/prosessikonsultiksi (Dialogic ja Turun kesäyliopisto 2017). Kesäkuussa 2019 sain valmiiksi työterveyspsykologin pätevöitymiskoulutuksen (TTL).

Työkokemusta psykologina minulla on kertynyt erkoissairaanhoidosta VSSHP:ssa addiktiopoliklinikalla, aikuispsykiatrian poliklinikalla ja nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Perusterveydenhuollossa olen työskennellyt mielenterveysyksikössä ja päihdepoliklinikalla. Perustin toiminimen vuonna 2015 ja aloitin psykologin yksityisvastaanoton Naantalin Yksityislääkärit Oy:ssä. Työnohjaukset alkoivat myös vähitellen lisääntyä ja olen tehnyt yksilö-, ryhmä- ja esimiestyönohjauksia mm. terveys- ja sosiaalialalla, varhaiskasvatus- ja opetusalalla, nuorisoalalla sekä kaupallisella alalla. Kuntoutuksessa olen tehnyt Kelan kuntoutuskursseja, mm. ammatillisia KIILA-ryhmäkuntoutuskursseja sekä yksilöllisiä kuntoutuskursseja (TKYK ja YKYK). Työterveyspsykologina työskentelen Pihlajalinnassa. Vuonna 2019 siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi jatkaen ammatinharjoittajana työterveyspsykologina ja kuntoutuksen psykologina, pidän psykologin yksityisvastaanottoa sekä teen työnohjauksia/coachauksia.

Linkkejä

Dialogic
Dialogiset työnohjaajat maakunnittain

Yhteistyökumppanit

Pihlajalinna
Terveystalo
Ruissalon Kuntoutuskeskus
Diippi Oy
  • Text Hover
  • Text Hover

Milla Rantala
PsM, työterveyspsykologi, työnohjaaja, hengitysterapeutti
p. +358 400 724 741
tmimillar@gmail.com

Tmi Milla Rantala
y: 2713144-9